Untitled
18 aug 2017
week 218: 11 t/m 17 augustus

Op 11 augustus zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Middags heb ik met Laura een rondje geoefend zonder zijwieltjes op Bas zijn oude fiets. Ondanks dat ik haar de hele tijd vast moest houden of op moest vangen, was ze boos dat ze niet zelf mee naar Bakel mocht fietsen, waar we bij oma Van Mierlo wat zijn gaan drinken.
We zijn op 12 augustus met zijn viertjes naar de Brandevoortse Hoeve (een binnenspeeltuin) geweest. We hebben er gezellig geluncht en Bas en Laura hebben er een hele tijd heel fijn gespeeld!
Op 13 augustus waren tante Willeke, oom Teun en Daan bij opa en oma Van Aerle. Wij zijn ook even gezellig op bezoek geweest. Daarna hebben we in Helmond gegeocatcht bij een grote dierenwei.
We zijn op 14 augustus een dagje naar Drievliet geweest. Het was lekker weer en Bas en Laura zijn erg lief geweest. Ondanks dat het druk was, zijn we in veel attracties geweest. We hebben een erg leuke dag gehad! Thuis wilden Bas en Laura nog foto’s maken. Bas met Mark zijn telefoon en Laura met de fotocamera. We hebben erg gelachen om hoe Laura met zo’n grote camera om haar nek op het knopje stond te drukken, terwijl ze de lens overal en nergens op richtte. Toen ik Laura in bed legde en haar vroeg wat ze het leukst vond vandaag zei ze: “De McDonald’s”. Toen ik daarom moest lachen, zei ze: “O ja, en Drievliet”.
Op 15 augustus zijn tante Maartje, oom Tom en Eline gezellig op bezoek geweest.
Op 16 augustus kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar de aanbouw kijken. Ik ben naar Coppelmans geweest met Bas op zijn nieuwe fiets en Laura op haar eigen fiets (met zijwieltjes). Op zich ging het goed, al deden ze af en toe wedstrijdje wie er het snelste was en dat was soms een beetje eng. ’s Avonds hebben we gebarbecued bij Erik en Fanny. Hein en Willemiek waren er ook met de kinderen. Het was erg gezellig, Bas en Laura hebben goed gegeten en erg fijn gespeeld.
We hebben op 17 augustus bij opa en oma Van Aerle wat gedronken met tante Maartje en Eline.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative